Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 22:19

Περιοδείες ΚΚΕ σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Περιοδείες ΚΚΕ σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Πελοποννήσου

 

Περιοδείες στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και τα Κλιμάκια της Πελοποννήσου πραγματοποιεί η ΚΟ του ΚΚΕ σε επίπεδο Περιφέρειας, με σκοπό να προβληθούν οι θέσεις του κόμματος για τα απαραίτητα μέτρα αντιπυρικής προστασίας, όπως και για τα δικαιώματα των πυροσβεστών.

Το πρόγραμμα περιοδειών ξεκίνησε χθες με περιοδεία του Νίκου Γόντικα, μέλους της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και περιφερειακού σύμβουλου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης.

Οι υπόλοιπες ορισμένες περιοδείες είναι:

- Αύριο Κυριακή: Στις 10.30 π.μ., Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρκαλούς και στη συνέχεια Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τροπαίων, με επικεφαλής τον Αριστείδη Δαμαλά, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου.

- Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου: Στις 9 π.μ., Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου, με επικεφαλής τον Γιάννη Τζέκο, μέλος της ΤΕ Κορινθίας. Στις 9.30 π.μ., Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργους, με επικεφαλής τον Τάσο Αντωνίου, μέλος του Τμήματος Προπαγάνδας της ΚΕ. Στις 10 π.μ., Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύλου, με επικεφαλής τη Σοφία Αποστολοπούλου, δημοτική σύμβουλο του ΚΚΕ στο Δήμο Πύλου - Νέστορος. Στις 11 π.μ., Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιάτου, με επικεφαλής τον Γιάννη Κελλάρη, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου. Στις 11 π.μ., Πυροσβεστική Υπηρεσία Μολάων, με επικεφαλής τον Σταύρο Τσιριγώτη, μέλος της ΤΕ Λακωνίας.

- Την Τρίτη 27 Ιουλίου: Στις 10 π.μ., Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου, με επικεφαλής τον Δημήτρη Αναστασάκο, δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ στο Δήμο Ανατολικής Μάνης. Στις 10 π.μ., Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης, με επικεφαλής τον Γιώργο Κιριακάκη, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου. Στις 12 μ., Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγαλόπολης, με επικεφαλής τον Νίκο Γόντικα, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου. Στις 12μ., Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, με επικεφαλής τον Νίκο Διασάκο, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου. Στις 10 π.μ., Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυπαρισσίας, με επικεφαλής τον Σαράντο Κουκούμη, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας. Στις 12 μ., Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων, με επικεφαλής τον Σαράντο Κουκούμη, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας.

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου: Στις 6 μ.μ., Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Λεωνιδίου, με επικεφαλής τον Νίκο Γόντικα, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου.


NEWSLETTER