Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 21:55

Στην Καλαμάτα 15 Δεκεμβρίου ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Γράφτηκε από την
Στην Καλαμάτα 15 Δεκεμβρίου ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο γενικός γραμματέας  της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρεθεί στην Καλαμάτα την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση.

Αυτό ενημέρωσε τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, που τον επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο συνοδευόμενος από τοπικά κομματικά στελέχη. Κατά τη συνάντηση ο κ. Καραθανασόπουλος ενημερώθηκε για την πορεία της πόλης και τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής, ενώ υπήρξε και συζήτηση για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος που απασχολούν την αυτοδιοίκηση.

Σε δηλώσεις του ο βουλευτής του ΚΚΕ στάθηκε στην υποχρηματοδότηση των δήμων που δεν μπορούν να καλύψουν βασικές λειτουργικές ανάγκες και στις ελλείψεις προσωπικού. Παρατήρησε ότι είναι ευθύνη του κράτους να αποκαταστήσει τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και στη χρηματοδότηση και ζήτησε να δοθεί προτεραιότητα σε έργα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της δημόσιας υγείας.

Νωρίτερα, ο Ν. Καραθανασόπουλος είχε επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας. Επεσήμανε ότι δεν μπορεί ένα σύγχρονο κτήριο να αντιμετωπίζει τις βροχές με κουβάδες και ζήτησε να δοθεί προσοχή και επαρκής χρηματοδότηση στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, γιατί είναι καθοριστικός ο ρόλος της στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στην αποσυμφόρηση των νοσοκομείων.


NEWSLETTER