Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 17:00

Ο Γερονικολός για τη νέα οργανωτική δομή του ΚΙΝΑΛ

Γράφτηκε από την
Ο Γερονικολός για τη νέα οργανωτική δομή του ΚΙΝΑΛ

Εκλογές στις 8 Μαΐου για την ανάδειξη νέων Τοπικών Οργανώσεων και αντιπροσώπων για το συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 22 του ίδιου μήνα, θα πραγματοποιήσει το Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ.

Αυτό αποφάσισε χθες η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή εγκρίνοντας τον οδικό χάρτη, ο οποίος θα οδηγήσει στη νέα οργανωτική δομή του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει περιφερειακά συνέδρια σε ολόκληρη τη χώρα, με στόχο την εξειδίκευση και την επικαιροποίηση των προγραμματικών του θέσεων.

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής το μέλος της Μενέλαος Γερονικολός δήλωσε: “Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση στην κοινωνία των πολιτών και την καλούμε να συμμετάσχει στις διαδικασίες αυτοοργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ. Καλούμε κάθε πολίτη να γίνει συμμέτοχος στην πορεία του Κινήματος στην κοινωνία, να συμβάλει δημιουργικά στη διαμόρφωση των θέσεών μας. Ξεκινάμε από αύριο τον αγώνα, προκειμένου να επιτύχουμε και να διασφαλίσουμε τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ανοικτού κόμματος στην κοινωνία”.


NEWSLETTER