Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013 18:40

Προσυνεδριακή επίσκεψη Γ. Πλακιωτάκη στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Προσυνεδριακή επίσκεψη Γ. Πλακιωτάκη στην Καλαμάτα

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη επισκέπτεται σήμερα την Καλαμάτα. Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο των προσυνεδριακών συνδιασκέψεων του κόμματος

 

με τα στελέχη της ΝΔ να έχουν επαφές με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους κοινωνικών ομάδων. Σκοπός είναι η ενημέρωση, καταγραφή και αξιολόγηση των αιτημάτων φορέων και συλλόγων ώστε να αποτελέσουν τις βασικές θέσεις της παράταξης, ενόψει του 9ου τακτικού συνεδρίου της, στις 28, 29 και 30 Ιουνίου στην Αθήνα.

Στο περιθώριο των συναντήσεων αυτών ο κ. Πλακιωτάκης παραχώρησε νωρίτερα το απόγευμα συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο "Elite". Το πάνελ αποτελούσαν εκτός από τον ίδιο, ο βουλευτής της ΝΔ στο νομό Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο γραμματέας Οργανωτικού Κωνσταντίνος Ζωντανός και ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Περικλής Μαντάς. Ο Γιάννης Πλακιωτάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο προσωρινό -όπως ο ίδιος είπε- κλείσιμο της ΕΡΤ και την επαναλειτουργία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης με νέες συνθήκες και όρους, και με το απαραίτητο προσωπικό. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER