Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 20:40

Γραμματέας της Νομαρχιακής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Χριστόπουλος

Γραμματέας της Νομαρχιακής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Χριστόπουλος

 

Σε συνεδρίαση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας χθες το βράδυ εξελέγη ομόφωνα γραμματέας ο Γιάννης Χριστόπουλος. Στη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρονται τα εξής: 

«Το κλίμα που επικράτησε ήταν ιδιαίτερα ενωτικό, και στο πρόσωπο του νέου γραμματέα τα μέλη της Ν.Ε. -που ας σημειωθεί ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι νέοι και εξελέγησαν για πρώτη φορά στο όργανο- εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους, τόνισαν τις ιδιαίτερες ικανότητές του και συναποφάσισαν τη συλλογική λειτουργία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας. Στην συνεδρίαση παραβρίσκονταν ο υπεύθυνος για την Μεσσηνία το μέλος της Κ.Ε. και περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Ηλίας Στρατηγάκος, καθώς και τα μέλη της Κ.Ε. Διονύσης Αλευράς, Γιώργος Κατσούλης και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, Θεόδωρος Μπρεδήμας.

Η επιλογή του αναπληρωτή γραμματέα καθώς και των άλλων τομέων ομόφωνα αποφασίστηκε σε επόμενη συνεδρίαση προκειμένου η κατανομή να γίνει στο πλαίσιο αξιοποίησης των ικανοτήτων και γνώσεων όλων των μελών της Ν.Ε.».