Τετάρτη, 25 Μαϊος 2022 12:38

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Τρεις από τη Μεσσηνία στη νέα Κεντρική Επιτροπή

Γράφτηκε από την
ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Τρεις από τη Μεσσηνία στη νέα Κεντρική Επιτροπή

Τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ που δραστηριοποιούνται πολιτικά στη Μεσσηνία εξελέγησαν τελικά στη νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Ψηλά στη λίστα εκλογής κατετάγη ο Γιάννης Πάζιος καταλαμβάνοντας την 27η θέση με 692 ψήφους. Ακολούθως ο Γιώργος Κατσούλης κατετάγη στην 114η θέση με 470 ψήφους και ο Χρήστος Δημτσιούδης στην 151η θέση με 432 ψήφους. Εκτός Κεντρικής Επιτροπής έμειναν οι Μενέλαος Γερονικολός, Γιάννης Διονυσόπουλος και Κωνσταντίνα Πιέρρου.

Οι 3 προαναφθέντες που εξελέγησαν δεν είναι πάντως οι μοναδικοί Μεσσήνιοι που απαρτίζουν την νέα Κεντρική Επιτροπή. Στην 85η θέση με 532 ψήφους εξελέγη ο Γιώργος Καραμανώλης συνιδρυτής της διακεκριμένης εταιρείας Πληροφορικής Crowdpolicy και στην 129η θέση με 452 ψήφους εξελέγη ο Νικήτας Φραγκισκάκης, Δρ. δασολόγος και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων.

Να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία ίσχυσαν ποσοστώσεις αναφορικά με το φύλο, αλλά και την ηλικία με σκοπό να εξασφαλιστεί η συμμετοχή αρκετών μελών έως 35 ετών.


NEWSLETTER