Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 14:15

ΠΑΜΕ: Εξόρμηση και ανοιχτή συνέντευξη Τύπου απ' τα σωματεία σήμερα στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Εξόρμηση και ανοιχτή συνέντευξη Τύπου πραγματοποιούν τα σωματεία του ΠΑΜΕ, σήμερα στις 7 το απόγευμα στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας, για την ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης, στα καύσιμα και τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος.

Οπως αναφέρουν, για την ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών από μερικά βάρη των λογαριασμών ρεύματος και ύδρευσης, καλούν τη δημοτική αρχή να πάρει θέση και να στηρίξει τα αιτήματα που έχουν καταθέσει για: “Γενναία μείωση των δημοτικών τελών που εισπράττονται στους λογαριασμούς ρεύματος για τη λαϊκή κατοικία. Δραστική μείωση των τιμολογίων και τελών ύδρευσης για τη λαϊκή κατοικία. Καμία διακοπή υδροδότησης. Διαγραφή οφειλών για οικογένειες που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τις οφειλές σε δήμο και ΔΕΥΑΚ με οικογενειακό εισόδημα έως 20.000 ευρώ. Καμία κατάσχεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς λαϊκών οικογενειών. Κάλυψη της διαφοράς των μειώσεων με αύξηση των δημοτικών τελών και παγίων ύδρευσης για τις μεγάλες επιχειρήσεις και επιχειρηματικούς ομίλους”.

Στη σημερινή συγκέντρωση θα απευθυνθεί κάλεσμα συμμετοχής στην πανελλαδική σύσκεψη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου που θα γίνει 18 και 19 Ιουνίου, με σύνθημα “Στην οργάνωση η δύναμη, στον αγώνα η ελπίδα: Όπλο μας η αλληλεγγύη”.

Την εξόρμηση οργανώνουν τα Συνδικάτα Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα, Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων, Γάλακτος Τροφίμων Ποτών, Επισιτισμού Τουρισμού Μεσσηνίας και το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ του νομού.