Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 11:03

Η Χρυσή Αυγή Καλαμάτας για την αντιφασιστική πορεία της 20ης Ιουλίου και τον...Νίκα

Γράφτηκε από την

Ανακοίνωση με αφορμή την αντιφασιστική πορεία που έλαβε χώρα το Σάββατο 20 Ιουλίου στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα εξέδωσε σήμερα η Τ.Ο. Καλαμάτας της Χρυσής Αυγής. ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, κυβέρνηση και αυτή τη φορά και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας βρίσκονται στο επίκεντρο της κριτικής μέσα από την ανακοίνωση. "Όμως, συνοδοιπόρε των κομμουνιστών Π. Νίκα, όλα εδώ πληρώνονται! Και η «πληρωμή» σου θα γίνει στο ακέραιο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές- και στον 1ο αλλά και στον 2ο Γύρο. Γι' αυτό, αποχαιρέτα τη δημαρχία που χάνεις" καταλήγει η ανακοίνωση:

 

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

"Εις ότι αφορά την πανελλαδική αναρχοκομμουνιστική συγκέντρωση και πορεία μίσους που βρώμισε την πόλη μας το Σάββατο, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

1ον) Συγχαίρουμε τους διοργανωτές, διότι σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων και σε μια πόλη που απέχει πλέον 2 ώρες από την Αθήνα και 1 ώρα από τις πόλεις της Πελοποννήσου, έκαναν πανελλαδικό συλλ-αλητήριο με 1.000 άτομα. Σίγουρα πρόκειται για πολύ σπουδαίο. κατόρθωμα.

2ον) Ο ΣΥΡΙΖΑ, που δήθεν νοιάζεται για τους εξαθλιωμένους από το Μνημόνιο Έλληνες, προτίμησε να πληρώσει όλα τα έξοδα (τα 15 λεωφορεία, τις μικροφωνικές κ.τ.λ.) για μια εκδήλωση ακραίου μίσους, παρά να τα δώσει σε όσους Έλληνες έχουν ανάγκη. Αντιθέτως, η Χρυσή Αυγή, διοργανώνει -για πολλοστή φορά- μεγάλη διανομή τροφίμων για τη φτώχεια, την 24η Ιουλίου στην Αθήνα. Αυτή είναι η διαφορά μας απ' αυτούς που δε δίνουν ούτε του Αγγέλου τους νερό.

3ον) Οι «δημοκρατικοί πολίτες» που κουβάλησε η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ, κράδαιναν ρόπαλα και κραύγαζαν τα ανατριχιαστικά συνθήματα «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς» και «Τότε στο Μελιγαλά έγινε μισή δουλειά». Να τους χαίρεται!

4ον) Ανάμεσα στους «δημοκρατικούς πολίτες» του ΣΥΡΙΖΑ είδαμε και κάποια κουνιστά και λυγιστά στελέχη της τοπικής ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ). Πρόκειται γι' αυτούς που μέχρι πριν από έναν μήνα ήταν απολύτως συνυπεύθυνοι της δυστυχίας μας! Νομίζουν πως εξαγνίστηκαν τώρα;

5ον) Κάποια καταγέλαστα παρακρατικά όργανα του συστήματος της δυστυχίας μας, που όμως το παίζουν πολύ. επαναστάτες, δήλωναν ότι «το κράτος φοβήθηκε τις λαϊκές αντιδράσεις και γι' αυτό απαγόρευσε την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής». Μήπως μπορούν να εξηγήσουν στο λαό, πως το κράτος στη συγκεκριμένη περίπτωση. φοβήθηκε τις «λαϊκές αντιδράσεις» του περιφερόμενου τσίρκου των 1.000 «αντιφασιστών» κι έκανε πίσω, αλλά δε φοβάται τις λαϊκές αντιδράσεις 10.000.000 Ελλήνων στα Μνημόνια, στους φόρους, στα χαράτσια, στο 1,5 εκατομμύριο ανέργων κ.τ.λ. Σ' αυτά γιατί δεν κάνει πίσω;

6ον) Η εκδήλωσή μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ από το μνημονιακό κράτος του γερμανόδουλου (φον) Αντωνάκη. Ούτε «ματαιώθηκε», ούτε «ακυρώθηκε», όπως λένε τα ΜΜΕ και οι διάφοροι. επαναστάτες, προφανώς γιατί τώρα τους έπιασαν οι. ντροπές! Και πρόκειται για την πρώτη και τη μόνη απαγόρευση εκδήλωσης πολιτικού κόμματος από το 1974 μέχρι σήμερα. Γιατί μόνο εμάς τρέμει το διεθνές σύστημα εξουσίας και τα ντόπια τσιράκια του!

7ον) Στην απαγόρευση συνετέλεσε τα μέγιστα και ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας. Διότι, όπως γράφει η απόφαση απαγόρευσης: «η άδεια που είχε δοθεί στις 20 Μαΐου στην Χρυσή Αυγή, ανακαλείται μετά από σειρά παρεμβάσεων του δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας.». Και σε άλλο σημείο της γράφει για: «την πραγματοποίηση έργων οδοποιίας από το Δήμο, στον περιβάλλοντα χώρο του πάρκου του Λιμενικού Ταμείου». Επίσης, ο δήμαρχος Νίκας, ο οποίος είχε. ανησυχίες μήπως διαταράξουμε την ομαλή ζωή της πόλης με την εκδήλωσή μας, περιέργως δεν εξέφρασε καμιά τέτοια ανησυχία για το αίσχος του Σαββάτου και την προσβολή της μνήμης των θυμάτων του Μελιγαλά. Αυτό συνέβη διότι ο Π. Νίκας άγεται και φέρεται από τη μικρή μειοψηφία των αριστερών της πόλης μας. Όμως, συνοδοιπόρε των κομμουνιστών Π. Νίκα, όλα εδώ πληρώνονται! Και η «πληρωμή» σου θα γίνει στο ακέραιο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές- και στον 1ο αλλά και στον 2ο Γύρο. Γι' αυτό, αποχαιρέτα τη δημαρχία που χάνεις".