Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 16:08

Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Γράφτηκε από την
Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

“Μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης γεννάται με τις παραιτήσεις του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού και του επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Οργάνωση Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής.

Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο γραμματέας της Ν.Ο. ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Γιάννης Νικολακόπουλος σημειώνεται: “Σε συνέχεια των αποκαλύψεων από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την απόπειρα παρακολούθησης με την χρήση του λογισμικού Predator του κινητού τηλεφώνου του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη για τις οποίες υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά, τις ανακοινώσεις για παρακολούθηση του από την ΕΥΠ με άλλο μέσο κατά την προεκλογική περίοδο ανάδειξης επικεφαλής στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και την βέβαιη παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θ. Κουκάκη, καθίσταται ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση της ΝΔ μετέρχεται μεθόδους παρακράτους που μας επιστρέφουν στην εποχή Μαυρίκη! Οι πολίτες ζητούν ασφάλεια, αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και όχι βάναυση καταστολή, κουκούλωμα, αδιαφάνεια και κατάλυση των δημοκρατικών τους δικαιωμάτων.

Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται αλλά προστατεύεται. Ο πρωθυπουργός ας αναλάβει την ευθύνη που αδέξια πάει να μεταφέρει αλλού! Στο τέλος το φως κερδίζει το σκοτάδι!”.


NEWSLETTER