Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 22:19

Συγκροτήθηκε σε Σώμα η Σ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Συγκροτήθηκε σε Σώμα η Σ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μεσσήνης

Συγκροτήθηκε σε Σώμα, χθές Τετάρτη 24 Ιουλίου, η Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσήνη.

 

Γραμματέας εξελέγη ο Ευάγγελος Φωτεινάκης, αναπληρωτής γραμματέας ο Παναγιώτης Σικαλιάς, υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Οργανωτικού ο Γιάννης Δημητρακόπουλος, υπεύθυνος μαζικών χώρων και καινοτομίας ο Χρήστος Γεωργόπουλος και υπεύθυνος Νεολαίας ο Χρήστος Κουτσοδημητρόπουλος.

Ειχε προηγηθεί, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, συνεδρίαση της Σ.Ε. με τη συμμετοχή του γραμματέα της Γιάννη Χριστόπουλου.

Σε αυτή αποφασίστηκε να γίνει «ανοιχτή συνέλευση των μελών και φίλων της δημοκρατικής παράταξης προκειμένου να συζητηθούν τοπικά θέματα, να ακολουθήσει συνάντηση με τα αυτοδιοικητικά στελέχη μας στην περιοχή και να βρεθεί χώρος στέγασης της οργάνωσης».

Ακόμα, αποφασίστηκε, «στο πλαίσιο πρωτοβουλιών της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, να διοργανωθεί στη Μεσσήνη εκδήλωση για τον πολιτισμό και την αρμονική συνύπαρξη των αρχαιολογικών χώρων με τις σύγχρονες ανθρώπινες δραστηριότητες προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

 

Στην ίδια συνεδρίαση συμμετείχαν με παρεμβάσεις τους, το μέλος της Κ.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργος Κατσούλης και τα μέλη της Ν.Ε. Κώστας Θεοδωρακόπουλος, Γιάννης Πάζιος, Θανάσης Κορομηλάς και Νικήτας Βελίας.


NEWSLETTER