Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 21:00

Περιοδεία ΚΚΕ σε καταστήματα στο ΒΙΟΠΑ

Περιοδεία ΚΚΕ σε καταστήματα στο ΒΙΟΠΑ

Περιοδεία σε καταστήματα στο ΒΙΟΠΑ Καλαμάτας πραγματοποίησε χθες Τρίτη, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Χρηστέα Στέλλα, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας του κόμματος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΤΕ, στην περιοδεία αναδείχτηκαν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιοπαλαιστές επαγγελματίες.

Μεταξύ άλλων, η Στ. Χρηστέα ανέφερε ότι “όταν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ λένε ότι θα στηρίξουν τη μεσαία τάξη, δεν εννοούν τον αυτοαπασχολούμενο, τον μικρό επιχειρηματία που δουλεύει μόνος του ή με την οικογένειά του για να βγάλει ένα στοιχειώδες εισόδημα να ζήσει την οικογένειά του” και πρόσθεσε: “Το ΚΚΕ πήρε πρωτοβουλίες όλο το προηγούμενο διάστημα, όπως οι τροπολογίες για την κατάργηση του ΦΠΑ σε είδη πλατιάς κατανάλωσης, στην ενέργεια, στο ρεύμα, για την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης, για διαγραφή των χρεών προς τις τράπεζες και την εφορία και πάγωμα των εισφορών προς τα ασφαλιστικά ταμεία για τους μικρούς εμπόρους και αυτοαπασχολούμενους. ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ τις αρνήθηκαν. Πρόκειται για προτάσεις που είναι ρεαλιστικές και εφικτές και θα μπορούσαν να ανακουφίσουν στοιχειωδώς τις μικρές επιχειρήσεις. Σας καλούμε όλους να στηρίξετε το ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές, γιατί το πραγματικό δίλημμα είναι ή θα είναι δυνατός ο λαός ή θα είναι δυνατή η οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση και ο λαός αδύναμος”.