Σάββατο, 25 Μαϊος 2024 18:07

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Καλαμάτα

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Καλαμάτα

 

Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στη Μεσσηνία για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πραγματοποιεί το ΚΚΕ στην Καλαμάτα, την Παρασκευή 31 Μαΐου, στις 8 το απόγευμα, στην πλατεία Οθωνος.

Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και θα χαιρετίσει ο Κώστας Γουλιάμος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ. “Τώρα ΚΚΕ δυνατό! Απέναντι στις αντιλαϊκές αποφάσεις της Ε.Ε. και των κομμάτων της. Στον αγώνα για την ανατροπή τους!’, αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση - πρόσκληση. ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ Περιοδεία στην Καλαμάτα πραγματοποίησε η Δήμητρα Σταματέλου (βλ. φωτο), υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Γιατρός παθολόγος, οργανωτικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ.

Συγκεκριμένα, περιόδευσε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, στο ΚΕΘΕΑ Κύτταρο - Οξυγόνο, ενώ το απόγευμα μίλησε σε συζήτηση στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ με θέμα “Στις 9 Ιουνίου, απέναντι στην πολιτική Ε.Ε. - κυβερνήσεων που μετατρέπει την υγεία σε εμπόρευμα, απαντάμε με ισχυρό ΚΚΕ”. ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑΑΡΦΑΡΑ Ομιλία στα Αρφαρά για τις ευρωεκλογές θα πραγματοποιήσει το ΚΚΕ, αύριο Κυριακή 26 Μαΐου, στις 11.30 το πρωί, στην κεντρική πλατεία του χωριού. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, μέλος του ΤΓ Μεσσηνίας του κόμματος.