Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2024 12:30

Ο Μιχάλης Κατρίνης στην Καλαμάτα: “Κρίσιμη εκλογική διαδικασία για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα”

Ο Μιχάλης Κατρίνης στην Καλαμάτα: “Κρίσιμη εκλογική διαδικασία για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα”

Στην Καλαμάτα βρέθηκε χθες ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης και μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο “Rex”.

Τόνισε ότι την Κυριακή είναι μια κρίσιμη κάλπη όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ αλλά για τη χώρα. Οτι είναι μια εκλογική διαδικασία από την οποία θα αναδειχθεί ο επικεφαλής της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, ο επόμενος πρωθυπουργός.

“Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να επαναπροσδιοριστεί, πολιτικά, ιδεολογικά και όσο αφορά την ταυτότητα του, με ποιες δυνάμεις είναι, ποιες εκφράζει”, τόνισε ο κ. Κατρίνης και ζήτησε το ΠΑΣΟΚ να συνδεθεί με την αναγέννηση του δημόσιου συστήματος υγείας που θα είναι για όλους τους πολίτες, να στηρίξει την αγροτιά και τους μικρομεσαίους και να εναντιωθεί στα συμφέροντα και τα καρτέλ. Να μιλήσει με τους πολίτες και να συνδεθεί με τα λαϊκά στρώματα που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ στις μεγάλες μέρες του.

Ξεκαθάρισε ότι δεν συμβιβάζεται με ένα ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα με 13 ή 15%, ότι δεν συζητά συγκυβέρνηση με τη ΝΔ και το Μητσοτάκη, ενώ τόνισε πως για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ το Μητσοτάκη, πρέπει να διευρυνθεί, σε γειτονικούς πολιτικούς χώρους.