Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 15:09

Πρόγραμμα περιοδειώντου ΚΚΕ στη Μεσσηνία

Πρόγραμμα περιοδειώντου ΚΚΕ στη Μεσσηνία

Πρόγραμμα ομιλιών και περιοδειών σε όλη τη Μεσσηνία ανακοίνωσε το ΚΚΕ ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Κορύφωση των εκδηλώσεων φυσικά αποτελεί η πολιτική ομιλία που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 5 Μαρτίου (7 μ.μ.) στο αμφιθέατρο “Αλ. Κουμουνδούρος” στην Καλαμάτα ο γ.γ. του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

Το πρόγραμμα του κόμματος έχει ως εξής:

Σάββατο 22/2

 - Συνεστίαση της ΚΟΒ Γαργαλιάνων στις 9 το βράδυ  στο «Il Centro» στους Γαργαλιάνους. Θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" και θα χαιρετίσει ο Σαράντος Κουκούμης, υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας. Νωρίτερα θα περιοδεύσουν στο κέντρο των Γαργαλιάνων. 

Κυριακή 23/2

- Στις 10.30 το πρωί στο Κοπανάκι, στο καφενείο του Θοδωράκη Λαμπρόπουλου στην πλατεία του χωριού, θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας και θα χαιρετίσει ο Σαράντος Κουκούμης.

- Στις 7 το βράδυ στο Χανδρινού θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας και θα χαιρετίσει η Σοφία Αποστολοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Πύλου - Νέστορος.

Τρίτη 25/2

- Στις 7 το πρωί στα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ θα μιλήσουν ο Νίκος Διασάκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας με τη "Λαϊκή Συσπείρωση", και ο Παναγιώτης Κουφαλάκος, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας.

- Στις 7 το βράδυ στην Καλαμάτα στο καφενείο "Το Στέκι", στο γήπεδο της Τέντας, θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας και θα χαιρετίσει ο Παναγιώτης Κουφαλάκος.

- Στις 7 το βράδυ στον Αετό θα μιλήσει ο Σαράντος Κουκούμης.

Τετάρτη 26/2

- Στις 7 το βράδυ στην Καλαμάτα στο καφενείο «ΠΟΛ» στην πλατεία Φυτειάς θα μιλήσει ο Νίκος Διασάκος και θα χαιρετίσει ο Παναγιώτης Κουφαλάκος.

Παρασκευή 28/2

- Στις 7 στην Καλαμάτα στο καφενείο «Ανατολή», στη φοιτητική εστία, θα μιλήσει ο Δημήτρης Οικονομάκος, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

- Στις 7 το βράδυ στο Πεταλίδι στο καφενείο «Κατσάς» θα μιλήσει ο Κώστας Αποστολόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης.