Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 19:13

Συνάντηση του ΛΑΟΣ με εμπόρους Καλαμάτας

Συνάντηση με τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας είχε την Πέμπτη κλιμάκιο του ΛΑΟΣ αποτελούμενο από τον υπεύθυνο Πελοποννήσου Ν. Ζερβακάκη, τον πρόεδρο της ΝΕ Μεσσηνίας Ν. Φαββατά, τον αντιπρόεδρο Δ. Αργυρόπουλο και τον υπεύθυνο Τύπου και Επικοινωνίας Φ. Παπαδημητρίου.

Κατά τη συνάντηση η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λίλιαν Ψηλάκη ενημέρωσε τους εκπροσώπους του κόμματος για τα προβλήματα του κλάδου, όπως “η υπερφορολόγηση αλλά και η εχθρική στάση των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών απέναντι στον μικρό και μεσαίο Ελληνα επιχειρηματία”,  εκφράζοντας επιπροσθέτως το παράπονο ότι “τα κόμματα συνήθως θυμούνται τον κλάδο μόλις προ των εκλογών”.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του ΛΑΟΣ τόνισαν ότι “ο Ελληνας επιχειρηματίας τυγχάνει της απόλυτης στήριξης του κόμματος, αφού κάτι τέτοιο αποτελεί ένα από τα βασικά σημεία της ιδεολογίας και των αγώνων του προέδρου Γιώργου Καρατζαφέρη”, ενώ τέλος συμφωνήθηκε να πυκνώσουν οι συναντήσεις τους, προκειμένου το κόμμα να συμβάλει με τις προτάσεις του στη σωτηρία των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και, εν γένει, του εμπορικού κόσμου.