Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 15:43

Καταδικάζει την επίθεση μελών της "Ελληνικής Δράσης" το Σχέδιο Β' Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Καταδικάζει την επίθεση μελών της "Ελληνικής Δράσης" το Σχέδιο Β' Μεσσηνίας

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει "τη φασιστική επίθεση των μελών της «Ελληνικής Δράσης» εναντίον ενός ζευγαριού το οποίο περνούσε τυχαία κάτω από τα γραφεία τους και έκανε το «λάθος» να απαντήσει λεκτικά στις προκλήσεις των φασιστών" εξέδωσε το Σχέδιο Β΄Μεσσηνίας.

 

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Σχέδιο Β΄ Μεσσηνίας καταδικάζει τη φασιστική επίθεση των μελών της «Ελληνικής Δράσης» εναντίον ενός ζευγαριού το οποίο περνούσε τυχαία κάτω από τα γραφεία τους και έκανε το «λάθος» να απαντήσει λεκτικά στις προκλήσεις των φασιστών. Το ναζιστικό αυτό μόρφωμα, η «Ελληνική Δράση», αδελφάκι της Χρυσής Αυγής,  τον τελευταίο καιρό έκανε την εμφάνιση του στη Μεσσηνία και μάλιστα κατεβάζει και ψηφοδέλτιο για το Δήμο Καλαμάτας.

Στην Ελλάδα της φτώχειας, των μνημονίων, της ανθρωπιστικής κρίσης και της καταστολής των κινητοποιήσεων οι νεοναζί ξανασηκώνουν κεφάλι , προκαλούν και απειλούν. Στη Μεσσηνία όμως ο φασισμός δε θα περάσει. Το απέδειξε το αντιφασιστικό κίνημα  του καλοκαιριού το οποίο ακύρωσε το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής.

Είναι χρέος όλων μας , κάθε δημοκρατικού πολίτη  να  βάλουμε τέλος στις ναζιστικές συμμορίες, στα αγαπημένα παιδιά του συστήματος τα οποία εμφανίζονται με μια αντισυστημική ρητορική. Είναι χρέος όλων μας με αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα να τους απομονώσουμε και να τους στείλουμε στο περιθώριο".

Διαβάστε περισσότερα για το περιστατικό εδώ


NEWSLETTER