Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 08:32

Περιφερειακή διαβούλευση για το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ

Περιφερειακή διαβούλευση για το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ

Στην Τρίπολη πραγματοποιείται αύριο, Κυριακή, η προγραμματική διαβούλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη, υπεύθυνο της Επιτροπής Προγράμματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η εκδήλωση, που θα γίνει στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, μεταξύ 10 το πρωί και 3 το μεσημέρι, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επεξεργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ του συνολικού κυβερνητικού του προγράμματος «με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας, τη θεσμική ανασυγκρότηση και το δημοκρατικό μετασχηματισμό του κράτους».
Στην αυριανή εκδήλωση, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, έχουν κληθεί εκπρόσωποι από πολιτικούς, κοινωνικούς, επιστημονικούς και παραγωγικούς  φορείς, τα κινήματα πολιτών και τους πολίτες «για να συζητήσουμε την πρόταση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, και ιδιαίτερα την περιφερειακή του εξειδίκευση».
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί για την αυριανή εκδήλωση, στις 10.30 θα μιλήσει ο Γιάννης Δραγασάκης παρουσιάζοντας τις άμεσες βασικές κυβερνητικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια, στις 11.15, η Μαρία Θελερίτη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, θα γνωστοποιήσει τις κυβερνητικές δεσμεύσεις του κόμματος για την Πελοπόννησο.
Θα ακολουθήσουν πεντάλεπτες παρεμβάσεις θεσμικών, επιστημονικών, επαγγελματικών, συνδικαλιστικών φορέων περιφερειακής συγκρότησης, χαιρετισμοί συμμετεχόντων κομμάτων και βουλευτών και παρεμβάσεις φορέων, συλλογικοτήτων, αλλά και ατομικές.