Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 13:25

Ο Τσουκαλάς μίλησε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Κοπανάκι

Ο Τσουκαλάς μίλησε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Κοπανάκι

Πολιτική εκδήλωση με θέμα «Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της κρίσης και την ανασυγκρότηση της κοινωνίας και της οικονομίας» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Κοπανάκι, με κεντρικό ομιλητή το βουλευτή Επικρατείας Δ. Τσουκαλά.

Το συντονισμό της εκδήλωσης -την οποία παρακολούθησαν 120 περίπου πολίτες- είχαν η συντονίστρια της οργάνωσης μελών του Συριζα Κοπανακίου - Αετού, Ματίνα Μιχαλακοπούλου, και ο τ. δήμαρχος Αετού Δημήτρης Δριμής.
Ο κ. Τσουκαλάς τόνισε μεταξύ άλλων πως, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, θα εφαρμόσει ένα πρόγραμμα στον αντίποδα των μνημονιακών πολιτικών της συγκυβέρνησης.
Ο Δημήτρης Δριμής προανήγγειλε πως την άνοιξη προγραμματίζεται στην περιοχή ημερίδα για τον "Καλλικράτη", με πολίτες, ειδικούς επιστήμονες και αυτοδιοικητικούς.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αετού Ι. Μερκούρης, οι τ. δήμαρχοι Αβίας Π. Μπασιάκος και Αν. Χατζάρας Οιχαλίας, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και τα μέλη της νέας Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Φ. Ξεπαπαδέας, Κ. Μπούρας, Γιάννα Κοντογιαννοπούλου, Κ. Ζαφειράκης.