Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015 15:20

Τους υποψηφίους βουλευτές στη Μεσσηνία παρουσίασε το ΚΚΕ

Τους υποψηφίους βουλευτές στη Μεσσηνία παρουσίασε το ΚΚΕ

Τους υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ στη Μεσσηνία παρουσίασε σήμερα στο Δημαρχείο Καλαμάτας, η Τομεακή Επιτροπή του κόμματος στο νομό. 

 

«Την επόμενη μέρα, όποια κι αν είναι η νέα κυβέρνηση, θα είναι εδώ και θα συνεχίζουν να ματώνουν το λαό η ΕΕ και τα "μνημόνια διαρκείας", παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα, που ζητάει το κεφάλαιο, για να γίνει πιο ανταγωνιστικό στην παγκόσμια καπιταλιστική αγορά», παρατήρησε ο Δημήτρης Οικονομάκος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής. 

Απευθυνόμενος σε όλους αυτούς που έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ο γραμματέας Νίκος Κουτουμάνος ανέφερε ότι «η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι, παρά μια ακόμη αστική κυβέρνηση που θα συνεχίσει την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής κεφαλαίου - Ε.Ε.» και ζήτησε «να βγει το ΚΚΕ ακόμα πιο ισχυρό και στη Βουλή». 

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Μεσσηνία είναι οι: Νίκος Διασάκος (οδοντίατρος), Αγγελική Ζαφείρη (σπουδάστρια στο τμήμα Χρηματοοικονομικής Λογιστικής του ΤΕΙ Πελοποννήσου), Χριστίνα Καντζιλιέρη (κτηνίατρος), Αντώνης Κατσάς (δικηγόρος), Σαράντος Κουκούμης (συνταξιούχος δάσκαλος), Παναγιώτης Κουφαλάκος (πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ), Στέλλα Χρηστέα (μεταλλειολόγος - μηχανικός ΕΜΠ, ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων).