Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 12:26

Η Χρυσή Αυγή Λακωνίας για τα μεγάλα ποσοστά του κόμματος στο νομό

Γράφτηκε από την
Η Χρυσή Αυγή Λακωνίας για τα μεγάλα ποσοστά του κόμματος στο νομό

Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα εξέδωσαν οι Τοπικές Οργανώσεις Λακωνίας της Χρυσής Αυγής με αφορμή και το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια σημειώθηκε το μεγαλύτερο ποσοστό του κόμματος σε όλη τη χώρα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Χρυσή Αυγή, οι Τοπικές Οργανώσεις Σπάρτης, Μάνης και προσωπικά ο Γραμματέας της Τ.Ο. Μάνης  και Υποψήφιος Βουλευτής Μπουτεράκος Βασίλειος, ευχαριστούν θερμά όλους τους Λάκωνες εθνικιστές που συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της Χρυσής Αυγής στη Λακωνία, με ποσοστό 10.47, το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά παρά την τρομοκρατία, τις διώξεις, τη λάσπη και τον εκβιασμό που ασκήθηκαν από όλο το πολιτικό σύστημα.

Μία νίκη τεράστιας σημασίας με την ηγεσία του κινήματος παράνομα προφυλακισμένη και φιμωμένη χωρίς χρήματα και χωρίς καμιά προβολή δίνοντας σε όλους την απάντηση ότι οι Εθνικιστές δεν λίγυσαν είναι εδώ και συνεχίζουν άκαμπτοι με τη Χρυσή Αυγή να έχει εδραιωθεί στις καρδιές των Λακώνων.

Όσο αφορά την απώλεια της έδρας της Χρυσής Αυγής  στη Λακωνία  για λίγους ψήφους (284), δεν πρέπει να σταιναχωρεί κανέναν γιατί, πρώτον δεν είμαστε πολιτικάντηδες και δεύτερον η έδρα δεν χάθηκε από τη Χρυσή Αυγή αλλά μετακίλησε στο Νομό Ευβοίας και επανεκλέγει ο συναγωνιστής Μίχος Νικόλαος.

Την έδρα θα αγωνιστούμε να τη διεκδικήσουμε στις επόμενες εκλογές γιατί την αξίζει η Λακωνία που ήταν και είναι υπέρμαχος του εθνικισμού".


NEWSLETTER