Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 23:46

Προτάσεις της Επιτροπής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ

Προτάσεις της Επιτροπής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ

«Η Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας έχει ήδη επεξεργαστεί και καταθέσει προτάσεις για την άμεση κάλυψη αναγκών, με στόχο την υγειονομική ανακούφιση των κατοίκων της περιοχής μας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η εν λόγω επιτροπή σε ανακοίνωσή της.

Παράλληλα, όπως προσθέτει, «επεξεργαζόμαστε τις προτάσεις μας για τον μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό του συστήματος υγείας στη Μεσσηνία, στην κατεύθυνση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία». Παρατηρεί δε ότι προτεραιότητα αποτελεί «η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, χωρίς όμως να αμελούμε την δευτεροβάθμια περίθαλψη, η οποία, όπως είναι γνωστό, αντιμετωπίζει μεγάλα και σοβαρά προβλήματα. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε ξεκινήσει επαφές με όλους τους σχετικούς με την υγεία φορείς και θα τις συνεχίσουμε, συλλέγοντας στοιχεία και ανταλλάσσοντας απόψεις. Σκοπός μας δεν είναι η κατασκευή ενός θεωρητικού μοντέλου αλλά ενός συστήματος υγείας, που θα ανταποκρίνεται τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής».

 

Καταλήγοντας, η Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας γνωστοποιεί ότι σχεδιάζει «δράσεις και εκδηλώσεις που θα κάνουν γνωστό και κατανοητό το πρόγραμμά μας για την υγεία και θα δίνουν την δυνατότητα να κατατεθούν προβληματισμοί και τοποθετήσεις από όσους το επιθυμούν».