Δευτέρα, 18 Μαϊος 2015 17:14

Εκλογή αντιπροσώπων στη Μεσσηνία για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Εκλογή αντιπροσώπων στη Μεσσηνία για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Την επόμενη Κυριακή 24 Μαΐου, από τις 9 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία θα ψηφίσουν για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 10ο συνέδριο του κόμματος, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 5, 6 και 7 Ιουνίου στην Αθήνα.

 

Αυτό γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας παράλληλα ότι λήγει μεθαύριο Τετάρτη 20 Μαΐου η προθεσμία μέσα στην οποία τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος μπορούν να επαναβεβαιώσουν την εγγραφή τους ή να εγγραφούν στους καταλόγους των μελών.

Η διαδικασία επαναβεβαίωσης ή εγγραφής, διευκρινίζει η ανακοίνωση, μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα pasok.gr, είτε με τη συμπλήρωση του σχετικού εντύπου στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ, στην Καλαμάτα. Στην ίδια ανακοίνωση, η Νομαρχιακή, αφού διευκρινίζει ότι το μητρώο θα είναι ανοιχτό και την Κυριακή 24 Μαΐου, ημέρα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των συνέδρων, τονίζει παράλληλα ότι μόνο όσοι εγγραφούν ή ανανεώσουν την εγγραφή τους έως και μεθαύριο 20 Μαΐου, έχουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι στις εκλογές συνέδρων. 

Οι υποψηφιότητες για την εκλογή συνέδρων υποβάλλονται μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαΐου, στις 10 το βράδυ, στα γραφεία της Νομαρχιακής στην Καλαμάτα, αυτοπροσώπως ή ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου nemess@pasok.gr

Οσον αφορά, τέλος, την ψηφοφορία για τους συνέδρους, την Κυριακή 24 Μαΐου, αυτή θα γίνει ως εξής:

α) Στην Καλαμάτα, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, στην κεντρική πλατεία (1ος όροφος), θα ψηφίσουν τα μέλη των Δήμων Καλαμάτας και Δυτικής Μάνης.

β) Στη Μεσσήνη, στο Δημαρχείο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ψηφίσουν τα μέλη των Δήμων Μεσσήνης και Οιχαλίας.

γ) Στην Κυπαρισσία, στο Δημαρχείο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ψηφίσουν τα μέλη του Δήμου Τριφυλίας.

 

δ) Στην Πύλο, στο Δημαρχείο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα ψηφίσουν τα μέλη του Δήμου Πύλου-Νέστορος.