Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 13:27

Νάντια: “Ετοιμο το ΠΑΣΟΚ να ξαναχτίσει σχέση με την κοινωνία”

Νάντια: “Ετοιμο το ΠΑΣΟΚ να ξαναχτίσει σχέση με την κοινωνία”

“Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να ξαναχτίσει από την αρχή την σχέση του με την ελληνική κοινωνία”. Αυτό τόνισε η Νάντια Γιαννακοπούλου μετά την επανεκλογή της στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Γιαννακοπούλου, που ήρθε 1η σε ψήφους από τις γυναίκες υποψηφίους, ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που την τίμησαν με την ψήφο τους για την επανεκλογή της στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος, συνεχάρη τόσο το νέο γραμματέα Στέφανο Ξεκαλάκη, όσο και τα άλλα 12 μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Μετά από το συνέδριο της παράταξης και τις οργανωτικές διαδικασίες που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να ξαναχτίσει από την αρχή την σχέση του με την ελληνική κοινωνία, να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία και να συστρατευτεί με όλες τις κοινωνικές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και να εγγυηθεί τη σταθερότητα και το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας. Την προηγούμενη Τετάρτη κατερρίφθη πλέον ο μύθος του «αντιμνημονίου» και έπεσαν οι μάσκες. Πλέον οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου κρίνονται, όπως οφείλουν, από τον πολιτικό τους λόγο και τις πράξεις τους, από την αξιοπιστία τους και την ικανότητά τους να εφαρμόσουν πολιτικές και προγράμματα που θα συμβάλλουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλους μας από εδώ κι εμπρός!».