Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 07:50

Από Πετράκο και ΚΚΕ: Αντιδράσεις για το διπλό θανατηφόρο στην Κορώνη

Εντείνονται οι αντιδράσεις για το διπλό θανατηφόρο δυστύχημα στην Κορώνη, μετά την προχθεσινή διαμαρτυρία συγγενών και συγχωριανών των θυμάτων έξω από τη βίλα Καλτσίδη.

Χθες ο βουλευτής Θανάσης Πετράκος πήγε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και ζήτησε από τον ταξίαρχο Διαμαντή Μητρόπουλο να «υπάρξει πλήρης διερεύνηση των συνθηκών του διπλού θανατηφόρου δυστυχήματος» - τονίζοντας πως «οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι ο διαχειριστής, η φρουρά και γενικά οι υπάλληλοι της "βίλας Καλτσίδη" έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής με τον τρόπο που οδηγούν τα μεγάλα οχήματά τους». Το ΚΚΕ, επίσης, με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι «κονβόι μαύρων τζιπ γυρνοβολάνε στους δρόμους ως σερίφηδες με ιλιγγιώδη ταχύτητα και όποιον πάρει ο χάρος. Το τελευταίο θανατηφόρο τροχαίο, με το θάνατο 2 αγροτών, μετά από σύγκρουση του αγροτικού τους με το κονβόι των τζιπ του μεγιστάνα, είναι αποτέλεσμα της παραπάνω συμπεριφοράς».

Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή ένα τζιπ που ανήκε στην οικογένεια Καλτσίδη συγκρούστηκε με αγροτικό στην Ασίνη της Κορώνης και σκοτώθηκαν ο 72χρονος οδηγός του αγροτικού Παναγιώτης Τομαράς με τη σύζυγό του Ασπασία, 69 χρονών.