Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 21:49

Στους ασθενείς του επιστρέφει ο Κώστας Ζαχαριάς, που δεν θα είναι υποψήφιος (βίντεο)

Στους ασθενείς του επιστρέφει ο Κώστας Ζαχαριάς, που δεν θα είναι υποψήφιος (βίντεο)

Δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές ο βουλευτής Αρκαδίας του  ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάς.

Όπως δήλωσε μιλώντας στο eleftheriaonline.gr θα επιστρέψει στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όπου επί πολλά χρόνια υπηρετεί ως πνευμονολόγος, στη θέση του διευθυντή της Πνευμονολογικής κλινικής.

Υπογραμμίζει πως  αυτό το κρίσιμο για την Αριστερά διάστημα δεν αναζητά κομματική «στέγη», ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως δεν αποστρατεύεται αλλά θα συμμετέχει στις συζητήσεις που θα γίνουν μέσα στην Αριστερά και στον κόσμο της, καθώς και στις κινητοποιήσεις που αναμένονται, εκφράζοντας το φόβο πως τα μνημόνια θα οδηγήσουν σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. 

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Δε μπορώ να επιλέξω κομματική στέγη αυτή τη στιγμή», χαρακτηρίζει θλιβερή την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ που επικρατεί αυτό το διάστημα κι εκτιμά πως «πάρα πολλοί σύντροφοι δε θα επιλέξουν τον ένα ή τον άλλο τομέα για να εκφραστούν, ανεξάρτητα με το τι θα ψηφίσουν στις εκλογές».

Πικραμένος από τη στάση του κυβερνώντος κόμματος κι έχοντας ο ίδιος καταψηφίσει τα προαπαιτούμενα δεν θα μπορούσε όπως λέει να υπερψηφίσει την εφαρμογή του μνημονίου.

Μιλά με σκληρή γλώσσα για τα όσα ακολούθησαν των προαπαιτούμενων, με τη μη πραγματοποίηση  του έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και τις αποφάσεις «άτυπων οργάνων της ηγεσίας μας» να οδηγούν στις εκλογές.

Στέκεται μάλιστα στις ανάγκες της υγείας και τονίζει την ανάγκη -μεταξύ άλλων- ενός μετώπου υπεράσπισης και  της δημόσιας υγείας και των ζητημάτων «που μέχρι τώρα δεν μπόρεσε η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει αποτελεσματική λύση». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ζαχαριά, στο βίντεο που ακολουθεί:

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.