Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 07:47

Εντυπωσιακή συγκέντρωση Τσίπρα στην Καλαμάτα: Οι αναποφάσιστοι στόχος του ντιμπέιτ

Οι αναποφάσιστοι και η αποχή θα κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ισοπαλία και τα επιτελεία των κομμάτων τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φορτσάρουν με στόχο και την τελευταία ψήφο που μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα, μιας και όλα δείχνουν ανοικτά.

Στην τελική εβδομάδα πριν την κάλπη, αρχή θα γίνει σήμερα το βράδυ με το ντιμπέιτ Τσίπρα-Μεϊμαράκη όπου ο καθένας τους θα προσπαθήσει να κερδίσει τις εντυπώσεις και την ψήφο των αναποφάσιστων. Οι τόνοι ταυτόχρονα ανεβαίνουν και το κλίμα πολώνεται με στόχο τους ψηφοφόρους που δεν δείχνουν και μεγάλη προθυμία να προσέλθουν στις κάλπες.

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας το Σάββατο το βράδυ σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα επιτέθηκε με σφοδρότητα στη Ν.Δ. τονίζοντας ότι «η Ν.Δ. εκπροσωπεί τις δυνάμεις της χρεοκοπίας, της διαφθοράς και της ολιγαρχίας, ενώ εμείς αυτές της εργασίας, της διαφάνειας και του αγώνα κόντρα στη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης χθες κατά τη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ θέτοντας από την πλευρά του τα διλήμματα των εκλογών τόνισε: «Θέλουμε να πάμε μπροστά ή πίσω; Με συνεργασίες ή αλαζονικότητα; Με αλήθειες ή ψέματα;», συμπληρώνοντας ότι «η ψήφος τιμωρίας, διαμαρτυρίας και αποχής αυτή την περίοδο και μάλιστα προς ακραίες λαϊκίστικες δυνάμεις, όπως εμφανίζονται, κοστίζει. Εμμεσα, άθελά τους, έφεραν τον Τσίπρα πρώτο και μας κόστισε φέσι 90 δισ. Πολλά δεν είναι για διαμαρτυρία μέσα σε επτά μήνες;».