Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 14:10

Αισιόδοξος από την Καλαμάτα ο Κασιδιάρης για το εκλογικό αποτέλεσμα (βίντεο)

Αισιόδοξος από την Καλαμάτα ο Κασιδιάρης για το εκλογικό αποτέλεσμα (βίντεο)

Προβλέπει ότι θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή

Βέβαιος ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση την επόμενη μέρα των εκλογών, δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας χθες το βράδυ, στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στην Καλαμάτα, στο "Φαραί Παλάς".

Νωρίτερα σε δήλωσή του ο κ. Κασιδιάρης εκτίμησε ότι «η Χρυσή Αυγή θα εκλέξει βουλευτή στη Μεσσηνία και η άνοδός μας θα είναι ραγδαία». Ανέφερε πως «στις προσεχείς εκλογές η Χρυσή Αυγή θα έχει πολύ σημαντική άνοδο, θα είμαστε η επόμενη αξιωματική αντιπολίτευση». Δικαιολογώντας την άποψή του αυτή, υποστήριξε πως «την 21η Σεπτεμβρίου ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. θα συγκυβερνήσουν, ενωμένοι θα οδηγήσουν τη χώρα στα δεσμά ενός νέου μνημονίου, προωθώντας την Ελλάδα σε έναν κλοιό λαθρομεταναστών».

Στην ομιλία του έκανε λόγο για «στημένα ντιμπέιτ« και πρόσθεσε πως «είναι τιμή μας που απέκλεισαν τον αρχηγό μας Νίκο Μιχαλολιάκο». Είπε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. «είναι έτοιμοι να αγκαλιαστούν και να συγκυβερνήσουν εν ονόματι της Μέρκελ και του μνημονίου». Εκτίμησε πως «διψήφια είναι τα ποσοστά μας», χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά «προδότη και ντροπή της Μεσσηνίας» και υποστήριξε ότι «είναι τα ίδια λαμόγια ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.». Είπε ότι «η Χρυσή Αυγή διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα, είναι κίνημα θέσεων με πολιτική πρόταση» και ανέφερε πως πέρα από τον οικονομικό αφανισμό, η χώρα μας κινδυνεύει και «από δημογραφικό αφανισμό, από την ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών, που θέλουν να κάνουν μειοψηφία τους Ελληνες στην Ελλάδα».

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο ευρωβουλευτής της Χ.Α. Γεώργιος Επιτήδειος.