Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 22:04

Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μεσσηνία

Διήμερη επίσκεψη στη Μεσσηνία αναμένεται να πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αρχικά, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, αναμένεται να μιλήσει σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με θέμα “Η επίδραση των επενδύσεων στις τοπικές κοινωνίες: Το παράδειγμα της Costa Navarino”, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Χορού ή στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Στην ίδια εκδήλωση ομιλία θα απευθύνει και ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται για λίγη ώρα να περιοδεύσει στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Καρδαμύλη για τα επίσημα εγκαίνια της οικίας του αείμνηστου Βρετανού φιλέλληνα Πάτρικ Λι Φέρμορ, που θα τελέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Εξάλλου την επομένη, ημέρα εορτασμού της 192ης επετείου από τη Ναυμαχία του Ναβαρίνου, στην Πύλο, δίπλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα βρεθούν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο τελευταίος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες πιθανόν θα παραστεί επίσης τόσο στην εκδήλωση Επιμελητηρίου, όσο και στα εγκαίνια στη Μάνη.


NEWSLETTER