Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 22:22

Καλαμάτα: Την 120 ΠΕΑ επισκέφθηκε ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Την 120 ΠΕΑ επισκέφθηκε ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς

 

Την 120 Πτέρυγα Εκπαιδεύσεως Αέρος στην Καλαμάτα επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο τριήμερης περιοδείας του σε έδρες σχηματισμών, υπηρεσιών, μονάδων και επιτηρητικών φυλακίων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε από τους επιτελείς για τη λειτουργία της μονάδας ενόψει και της έναρξης εργασιών για την εγκατάσταση του Διεθνούς Κέντρου Εκπαίδευσης Πιλότων.

Κατά την τριήμερη περιοδεία του ο υφυπουργός επισκέφθηκε επίσης το Πέτα Άρτας, όπου έδωσε το «παρών» στη νεκρώσιμη ακολουθία του πεσόντα Έλληνα αγωνιστή της Κύπρου, συνταγματάρχη (ΠΖ) Κωνσταντίνου Κόκκα, καθώς επίσης το Επιτηρητικό Φυλάκιο Οθωνών, το Επιτηρητικό Φυλάκιο στο Μολυβδοσκέπαστο Κόνιτσας, την 8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία και το Στρατόπεδο «Υπγού Χαράλαμπου Κατσιμήτρου» στα Ιωάννινα, τη Μονάδα Υποστήριξης FOB Άκτιον και την αντίστοιχη Επιχειρησιακή Βάση του ΝΑΤΟ, το Επιτηρητικό Φυλάκιο Γαύδου, τον Ναύσταθμο Κρήτης, το Κέντρο Ναυτικής Αποτροπής - ΝΑΤΟ Maritime Interdiction Operational Training Center, την 5η Ταξιαρχία Πεζικού «V Μεραρχία Κρητών» στα Χανιά και την 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι Ηρακλείου.

(Φωτογραφία: Χάιδω Παναγιωτοπούλου / Facebook)


NEWSLETTER