Τρίτη, 19 Μαϊος 2015 20:52

Την αναγκαιότητα να εδραιωθεί η αναπτυξιακή πρωτοβουλία σε όλα τα επίπεδα, τόνισε ο Κουίκ στην Τρίπολη

Την αναγκαιότητα να εδραιωθεί η αναπτυξιακή πρωτοβουλία σε όλα τα επίπεδα, τόνισε ο Κουίκ στην Τρίπολη

Την αναγκαιότητα να εδραιωθεί η αναπτυξιακή πρωτοβουλία σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να παραχθούν θέσεις εργασίας, υπογράμμισε ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, μετά την συνάντηση που είχε στην Τρίπολη με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.

 

Ο κ. Κουίκ αναφέρθηκε στα προγράμματα ΕΣΠΑ που εκτελεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, για τα οποία εκτίμησε πως κινούνται «σε εξαιρετικά ικανοποιητικό επίπεδο», ενώ υπογράμμισε ότι «αν θέλουμε να μιλάμε για συντονισμό κυβερνητικού έργου, αυτός θα πρέπει να ξεκινά από την τοπική αυτοδιοίκηση - πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια".

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, επεσήμανε πως «είναι εδραία η πεποίθησή μας, ότι μόνο μέσα από ψυχραιμία και νηφαλιότητα, αλλά και συνεννόηση, μπορούν να προσεγγιστούν τα προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας». Επιπλέον, ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα δραστηριοτήτων και επαφών προκειμένου η συνεργασία αυτή να έχει μόνιμο χαρακτήρα και σημείωσε ότι συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την περιφερειακή πολιτική σε επίπεδο συνεννόησης και ένωσης δυνάμεων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ