Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 14:11

Κοζομπόλη: “Ακρως υποκριτική η πρόταση της ΝΔ”

Γράφτηκε από την
Κοζομπόλη: “Ακρως υποκριτική η πρόταση της ΝΔ”

“Ακρως υποκριτική” χαρακτηρίζει η Μεσσήνια βουλευτής Γιώτα Κοζομπόλη την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, προκειμένου να διερευνηθεί η εμπλοκή του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση σχετική με εμπόριο ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της βουλευτή, “η πρόταση της ΝΔ είναι μια κίνηση απελπισίας της, για την έλλειψη προγραμματικού λόγου, μια κίνηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την πορεία ανάκαμψης της χώρας. Δεν εξηγείται αλλιώς πώς επί τρία χρόνια η ΝΔ (και τα ΜΜΕ που λειτουργούν ως γραφεία Τύπου της), δεν ανέφερε ούτε λέξη για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ναρκεμπορίου στη χώρα και στην Ευρώπη, ενώ σήμερα διαρρηγνύει τα ιμάτιά της όχι για την υπόθεση αυτή καθαυτή αλλά για θέματα διαδικασίας, που διερευνώνται από τη δικαιοσύνη”.

Καταλήγοντας η Γ. Κοζομπόλη υποστηρίζει ότι “δεν υπάρχει ζήτημα δημόσιου ενδιαφέροντος και επομένως δεν συντρέχει λόγος σύστασης εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής. Αντίθετα η σύστασή της θα παρεμπόδιζε τη δικαστική διερεύνηση και θα συνέβαλε στη συγκάλυψη μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης. Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη πρόταση αποσκοπεί στην αποσταθεροποίηση της χώρας, που μετά τις καταστροφικές πολιτικές που ακολουθήθηκαν από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, βρίσκει ξανά τον βηματισμό της”.


NEWSLETTER