Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 08:54

Ζήτημα στέγασης των υπηρεσιών έθεσε ο Χρυσομάλλης: Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη τον Ιανουάριο στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Ζήτημα στέγασης των υπηρεσιών έθεσε ο Χρυσομάλλης: Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη τον Ιανουάριο στη Μεσσηνία

 

Τη Μεσσηνία θα επισκεφθεί τον Ιανουάριο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Αυτό έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της συνάντησης που ο υπουργός είχε χθες με τον Μεσσήνιο βουλευτή Μίλτο Χρυσομάλλη.

Ο κ. Χρυσομάλλης ενημέρωσε τον κ. Χρυσοχοΐδη για τα προβλήματα παραβατικότητας που αντιμετωπίζει ο νομός, καθώς και για τις ανάγκες των υπηρεσιών ασφαλείας σε υλικά και υποδομές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του βουλευτή:

"Συζητήθηκε το ζήτημα της μετεγκατάστασης τόσο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όσο και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας σε ενιαίο νέο κτήριο, που θα προσφέρει καλύτερη πρόσβαση στους πολίτες και καλύτερη λειτουργικότητα στις υπηρεσίες, και το οποίο θα μπορούσε να ανεγερθεί με την αξιοποίηση της Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας έθεσε στον υπουργό και το ζήτημα της μετατροπής του εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου Πεταλιδίου σε μόνιμο, και παράλληλα πρότεινε την ίδρυση νέου μόνιμου πυροσβεστικού κλιμακίου στην Καρδαμύλη, το οποίο θα αναλάβει το βάρος της πυροπροστασίας στη Δυτική Μάνη - πρόταση στην οποία ο υπουργός συμφώνησε.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση του κ. Χρυσοχοΐδη να συζητήσουν εκ νέου την πορεία των θεμάτων που του έθεσε ο Μίλτος Χρυσομάλλης, κατά την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στη Μεσσηνία στα μέσα Ιανουαρίου 2020».


NEWSLETTER