Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 22:10

Κωνσταντινέας κατά Θεοδωρικάκου για κατάργηση του «Φιλόδημου»

Γράφτηκε από την
Κωνσταντινέας κατά Θεοδωρικάκου για κατάργηση του «Φιλόδημου»

 

Ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας στρέφεται με δήλωσή του κατά του υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου για την κατάργηση του «Φιλόδημου», όπως αναφέρει. Σημειώνει ότι μαζί του καταργούνται και αθλητικά έργα που θα γίνονταν στην Μεσσηνία και σημειώνει αντίστοιχα έργα που θα γίνουν σε άλλες περιοχές.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Κύριε Θεοδωρικάκο θα σας θυμόμαστε για πάντα! Δώσαμε αγώνες προκειμένου οι κεντρικές αθλητικές εγκαταστάσεις στη Μεσσηνία, οι οποίες τόσα χρόνια δεν έχουν στοιχειωδώς συντηρηθεί, να μπουν σε χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος». Ο Υπ. Εσωτερικών κύριος Θεοδωρικάκος καταργεί το «Φιλόδημος» και μαζί και τα έργα σε αυτό: Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών, Δημοτικό στάδιο Δήμου Οιχαλίας (Μελιγαλά), Δημοτικό Στάδιο Δήμου Μεσσήνης, προπονητήριο Δήμου Καλαμάτας. Ταυτόχρονα όμως, χρηματοδοτεί με 770.000 ευρώ τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, η μοναδική χρηματοδότηση στη Περιφέρεια Πελοποννήσου. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι ο κ. Θεοδωρικάκος κατάγεται από το Δήμο Ανατολικής Μάνης (Κότρωνας). Ελπίζουμε να μην ακολουθήσει την πολιτική Ανδριανού.
Πρόσφατα κατατέθηκε στη Βουλή ο προϋπολογισμός. Με έκπληξη διαβάσαμε μείωση κατά 5.000.000 ευρώ, να θυμίσουμε ότι εφέτος είναι προολυμπιακή χρονιά. Αν αυτή είναι η κανονικότητα που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τότε τι να πει κανείς!
Ο κύριος Θεοδωρικάκος χρηματοδοτεί το Δήμο Γλυφάδας με 2.500.000 ευρώ, ένα δήμο που έλαβε την έγκριση πολύ αργότερα από το Δήμο Καλαμάτας και Μεσσήνης. Επίσης χρηματοδοτεί με 150.000 ευρώ το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (το οποίο δεν είναι Δημόσιο ή Δημοτικό Στάδιο).
Και μέσα σε όλα αυτά οι κυβερνητικοί βουλευτές Μεσσηνίας δεν λένε τίποτα!
Ο αθλητικός κόσμος της Μεσσηνίας δεν θα σας ξεχάσει!"


NEWSLETTER