Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 15:34

Νάντια κατά ηγετικής ομάδας ΚΙΝΑΛ

Γράφτηκε από την
Νάντια κατά ηγετικής ομάδας ΚΙΝΑΛ

Τη “γραμμή” του ΚΙΝΑΛ αμφισβητεί η Μεσσήνια βουλευτής Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου και με επιστολή της ζητεί εξηγήσεις για τη “συμπόρευση” με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Γιαννακοπούλου, στην επιστολή της που έστειλε και στη Φώφη Γεννηματά, εκφράζει τον προβληματισμό και τις ενστάσεις της για τη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ζητεί “την αποκατάσταση της λειτουργίας της Κ.Ο. ως πολιτικού οργάνου που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των φίλων και ψηφοφόρων μας, αλλά και των αρχών ενός δημοκρατικού κόμματος, όπως είναι το Κίνημα Αλλαγής”. Σημειώνει ότι “ένα σοβαρό πρόβλημα για το οποίο πρέπει να συζητήσουμε είναι όλη αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και η φημολογία για «μορατόριουμ» με τον ΣΥΡΙΖΑ, για συναντήσεις που γίνονται και τις προοπτικές δήθεν συγκλίσεων στη Βουλή, και όχι μόνο, που δεν στηρίζεται σε καμία απόφαση συλλογικού οργάνου του Κινήματος, ούτε αποφάσεων συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ή του Κινήματος Αλλαγής. Η όλη αυτή συζήτηση δημιουργεί θολούρα, ασάφεια και απογοήτευση ανάμεσα στους φίλους μας και εμείς οφείλουμε να δώσουμε σαφείς, ολοκληρωμένες, ειλικρινείς απαντήσεις”.

Μιλώντας για “καταστάσεις έλλειψης συντονισμού, αδυναμίας να υπερασπιστούμε αποφάσεις στις οποίες δεν έχουμε διαδραματίσει κανένα ρόλο”, αμφισβητεί τη “γραμμή”, παρατηρώντας: “Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με την τοποθέτησή μας και την αρνητική ψήφο μας στα μέτρα για τις ΜΚΟ. Πρόκειται, για εμένα τουλάχιστον, για μια ακατανόητη πολιτική στάση μετά από χρόνια που καταγγέλλουμε την πλήρη αδιαφάνεια και το πάρτι εκατομμυρίων γύρω από πολλές ΜΚΟ”.

Ακόμα, ζητεί τρεις συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για το ασφαλιστικό, το μεταναστευτικό-προσφυγικό και τα ελληνοτουρκικά, εκφράζοντας τη διαφωνία της με πλευρές της αντιπολιτευτικής πολιτικής του ΚΙΝΑΛ.


NEWSLETTER