Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 19:37

Την υποψηφιότητα Διαμαντοπούλου στηρίζει η Γιαννακοπούλου

Γράφτηκε από την

Την υποψηφιότητα της Αννας Διαμαντοπούλου για τη θέση της γ.γ. του ΟΟΣΑ χαιρετίζει η βουλευτής Β2 Τομέα Δυτικής Αθήνας του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου.


Σε γραπτή της δήλωση η Ν. Γιαννακοπούλου σημειώνει: “Η ανάδειξη της Αννας Διαμαντοπούλου ως υποψήφιας για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΟΟΣΑ από τον πρωθυπουργό συνιστά μια σημαντική εξέλιξη για την Ελλάδα του μέλλοντος, την Ελλάδα που καινοτομεί, τολμά, συνδιαμορφώνει το παγκόσμιο γίγνεσθαι στην εποχή της κλιματικής αλλαγής, της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης και των μεταναστευτικών ροών.
Η υποψηφιότητά της ως αυθεντικά υπερκομματική επιλογή μακριά από κομματικές επετηρίδες και γνωστούς ανταγωνισμούς ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για τη χώρα μας που με μια τόσο ισχυρή υποψηφιότητα μπορεί να αποκτήσει σημαίνοντα, καθοριστικό ρόλο στην ηγεσία ενός οργανισμού που κατ’ εξοχήν ασχολείται με τη συνεργασία κρατών, την ειρήνη, την ανάπτυξη.
Η Αννα Διαμαντοπούλου έχει καταγραφεί στην Ελλάδα και διεθνώς ως η γυναίκα τολμηρών επιλογών, μεγάλων συναινέσεων και καινοτόμων προτάσεων, ως η γυναίκα που διαθέτει πολυδιάστατη επιστημονική γνώση, μεγάλη πολιτική εμπειρία με διεθνή αναγνώριση και σκέψη ανοικτών οριζόντων.
Της εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στην προσπάθειά της, που είναι προσπάθεια όλης της Ελλάδας”.