Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 11:48

Πρόστιμο στον βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτο Χρυσομάλλη για παραβίαση μέτρων για τον κορονοϊό (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Πρόστιμο στον βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτο Χρυσομάλλη για παραβίαση μέτρων για τον κορονοϊό (βίντεο)

Πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού επιβλήθηκε χθες βράδυ στον βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Μίλτο Χρυσομάλλη.

Όπως αναφέρει το protothema.gr χθες βράδυ σε έλεγχο, που έγινε στο ξενοδοχείο "The Duke Boutique Suites" στο Κολωνάκι, βεβαιώθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ σε τρία άτομα για μη τήρηση της υποχρέωσης χρήσης μάσκας και αντίστοιχα πρόστιμα σε ακόμα δύο άτομα για παραβίαση του περιορισμού της κυκλοφορίας, διότι δεν περιλαμβάνονταν στη λίστα με τους διαμένοντες στο ξενοδοχείο.

Ανάμεσα στα άτομα, που έλαβαν πρόστιμο ήταν και ο βουλευτής Μίλτος Χρυσομάλλης, τον οποίο όπως προκύπτει από ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας το κόμμα του τον κάλεσε και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

"Κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη.

Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη".

 

Η αντίδραση του Μίλτου Χρυσομάλλη

Ο κ. Χρυσομάλλης μιλώντας πάντως στο protothema.gr αναφέρει πως βρισκόταν σε λόμπι κεντρικού ξενοδοχείου το οποίο λειτουργεί νόμιμα σε συνάντηση με δημοσιογράφο, φορώντας μάσκες και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα. Ο ίδιος εξήγησε στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ότι δεν έχουν παραβιαστεί τα περιοριστικά μέτρα και πως λειτουργεί στο πλαίσιο των βουλευτικών του καθηκόντων υποδεικνύοντας και την βουλευτική του ταυτότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελεγκτές ανέφεραν ότι η συνάντηση θα έπρεπε να γίνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει ο βουλευτής και όχι στο λόμπι του ξενοδοχείου και επέβαλλαν το σχετικό πρόστιμο.


NEWSLETTER