Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 23:29

Επερώτηση Πετράκου για Ριζόμυλο - Κορώνη

Γράφτηκε από την
Επερώτηση Πετράκου για Ριζόμυλο - Κορώνη

 

Επερώτηση για την άρση της επικινδυνότητας του δρόμου Ριζόμυλος - Κορώνη εντός της Δημοτικής Ενότητας Κορώνης κατέθεσε ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» Θανάσης Πετράκος.

Αναλυτικά η επερώτηση: "Είμαι υποχρεωμένος να επανέλθω με 2η επερώτηση για το ίδιο θέμα αφού παρά τις υποσχέσεις σας ενώ έχουν περάσει 6 μήνες από τον Οκτώβριο του 2020, που είχα καταθέσει την ακόλουθη αρχική ερώτηση, δεν έχει γίνει τίποτα και ο κίνδυνος για σοβαρά ατυχήματα είναι μεγάλος. Συγκεκριμένα υπενθυμίζω ότι είναι ανάγκη κατεπειγόντως να γίνουν:

1) Στο τμήμα του περιφερειακού δακτυλίου Ν. Μεσσηνίας μετά την είσοδο της Κοινότητας Κόμπων και των αποθηκών του πρώην ΑΣΟ το πρανές της οδού στο κτήμα Κουλουριάνου έχει υποστεί καθίζηση και σε συνάρτηση με το ότι το οδόστρωμα είναι πολύ στενό, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος. Για την άρση της επικινδυνότητας θα πρέπει να γίνουν εργασίες στήριξης της οδού για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

2) Επίσης στο τμήμα Γερακάδα - Κορώνη απέναντι από την ιδιοκτησία κληρονόμων Ράλλη Κωνσταντίνου υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και χρειάζεται τις ίδιες ενέργειες για άρση της επικινδυνότητας.

Σας ερωτώ και πάλι κ. περιφερειάρχη: Πότε σκοπεύετε επιτέλους να προχωρήσετε στις αναγκαίες και επείγουσες αυτές παρεμβάσεις που ζητούσα με την επερώτησή μου τον Οκτώβριο του 2020 και είχατε υποσχεθεί ότι θα γίνουν;".


NEWSLETTER