Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 17:57

Διαδικτυακή συζήτηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου

Γράφτηκε από την

Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα “Πανδημία: Οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις”, οργανώνει η βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, αύριο στις 7 το απόγευμα.

Εισηγητές θα είναι ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο καθηγητής Πνευμονολογίας - Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και ο πολιτικός αναλυτής Ζ. Ζούπης, υπεύθυνος ερευνών της Opinion Poll. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης, ενώ η Νεφέλη Ράντου θα μεταδίδει την εκδήλωση στη νοηματική.

Την εκδήλωση μπορεί κάποιος να την παρακολουθήσει στους παρακάτω συνδέσμους:

Facebook: https://www.facebook.com/nadiagiannakopoulou01/live/

YouΤube: https://youtu.be/SdQT5w0FaEA

Σε δήλωσή της η Ν. Γιαννακοπούλου αναφέρει ότι “βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο για την αντιμετώπιση της πανδημίας και οι χειρισμοί αυτής της περιόδου θα καθορίσουν πολλά και για τον χρονικό ορίζοντα και για τις υγειονομικές, οικονομικές και κοινωνικές παρενέργειες. Πολλές από αυτές ήδη έχουν φανεί, άλλες συνδέονται με την επόμενη μέρα. Ολα αυτά συγκροτούν ένα πλαίσιο για προβληματισμό, συζήτηση και σ’ αυτή την κατεύθυνση θεώρησα ότι θα πρέπει να πάρω μια πρωτοβουλία οργανώνοντας μια διαδικτυακή συζήτηση αυτή την Τετάρτη με ξεχωριστούς εισηγητές, τους οποίους και ευχαριστώ. Είμαι πεπεισμένη ότι θα γίνει μια πολύ χρήσιμη συζήτηση”.