Σάββατο, 01 Μαϊος 2021 20:21

Μεσσηνία: Επίσκεψη Μαντά σε Νοσοκομείο, Αστυνομία και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ 

Γράφτηκε από την

 

 

Μήνυμα στήριξης των υγειονομικών και των αστυνομικών εν μέσω πανδημίας έστειλε ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Περικλής Μαντάς, που τη Μεγάλη Παρασκευή πραγματοποίησε επισκέψεις στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, όπου ενημερώθηκε για ζητήματα των υπηρεσιών.

Αρχικά ο κ. Μαντάς επισκέφθηκε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, όπου και ο ίδιος υποβλήθηκε σε ράπιντ τεστ. Παράλληλα συνομίλησε με στελέχη του Οργανισμού για τα ζητήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο καθημερινό τους έργο, ευχαριστώντας τους για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Έπειτα βρέθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου τον υποδέχθηκε η διοικήτρια Ελένη Αλειφέρη. Εκεί ενημερώθηκε για την πορεία της πανδημίας, την εξέλιξη του προγράμματος των εμβολιασμών και τη λειτουργία της κλινικής Covid-19, την οποία χαρακτήρισε «υψηλού επιπέδου και παραδειγματική, γεγονός που μας κάνει όλους υπερήφανους».

Ο βουλευτής είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει επίσης με στελέχη και εργαζόμενους του νοσοκομείου, αναγνωρίζοντας τις πολύ σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλουν εδώ και 15 μήνες, δικαιώνοντας τις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη ολόκληρης της κοινωνίας, ενώ σημείωσε ότι «το Εθνικό Σύστημα Υγείας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες του κράτους και βρίσκεται στο επίκεντρο για την προστασία της υγείας όλων μας».

Τέλος, βρέθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, όπου συναντήθηκε με τον ταξίαρχο Ηλία Αξιοτόπουλο. Ο βουλευτής ενημερώθηκε για την πορεία της αστυνόμευσης στη Μεσσηνία, αλλά και για για το κοινωνικό έργο των αστυνομικών υπηρεσιών, ενώ δεσμεύθηκε για την προώθηση σχετικών ζητημάτων σε κεντρικό επίπεδο.