Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 17:36

Καλαμάτα: Ο Χαρίτσης για τον νέο αγωγό ύδρευσης

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Ο Χαρίτσης για τον νέο αγωγό ύδρευσης

“Είναι σημαντικό να εντατικοποιηθούν όλες οι αναγκαίες διαδικασίες, ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις και το εμβληματικό αυτό έργο να παραδοθεί στους κατοίκους της πόλης μας εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων”.

Αυτό τονίζει ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Χαρίτσης, σε ανάρτησή του στα social media, μετά την ενημερωτική συνάντηση με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Υδρευσης Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Κοινοτήτων Τάσο Αγγελή, για το εμβληματικό έργο του νέου αγωγού ύδρευσης της Καλαμάτας από τις πηγές Πηδήματος.

Στην ανάρτησή του ο κ. Χαρίτσης σημειώνει: “Το έργο που εκκρεμούσε για δεκαετίες, χρηματοδοτήθηκε στις αρχές του 2019 από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος». Η αξιοσημείωτη τουριστική ανάπτυξη που γνωρίζει η περιοχή τα τελευταία χρόνια, καθιστά επιτακτική την ανάγκη για αναβάθμιση των βασικών υποδομών της, με κυριότερη βεβαίως το δίκτυο ύδρευσης. Με αυτό το σκεπτικό συνεργαστήκαμε με τον Δήμο Καλαμάτας και διασφαλίσαμε την πλήρη χρηματοδότηση του έργου”.


NEWSLETTER