Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 15:50

Ελληνική Λύση για τηλεοπτικό σήμα στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από την
Ελληνική Λύση για τηλεοπτικό σήμα στους Γαργαλιάνους

Ερώτηση στη Βουλή για το πρόβλημα στη λήψη του ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος στους Γαργαλιάνους κατέθεσε ο βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης προς τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Πιερρακάκη.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους του Δήμου Τριφυλίας της Μεσσηνίας και σύμφωνα με ανάρτηση σε τοπική ιστοσελίδα του Διαδικτύου, πρόβλημα στη λήψη του σήματος των τηλεοπτικών σταθμών αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στους Γαργαλιάνους της Μεσσηνίας.

Όπως μας αναφέρθηκε, το ψηφιακό σήμα της Digea χάνεται πολύ συχνά από τους τηλεοπτικούς δέκτες στην περιοχή, με αποτέλεσμα πολλοί τηλεθεατές να μην μπορούν να παρακολουθήσουν κανένα κανάλι, ενώ σε άλλες περιπτώσεις παρατηρούνται συχνές διακοπές και «πάγωμα» της εικόνας στην τηλεόραση.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, ερωτάται ο κ. υπουργός: Προτίθεσθε να προβείτε στις δέουσες ενέργειες, προκειμένου το ως άνω πρόβλημα να αντιμετωπιστεί άμεσα και να επανέλθει, όπως επίσης και να σταθεροποιηθεί σε μια καλή ποιότητα το εκπεμπόμενο ψηφιακό σήμα της Digea στους τηλεοπτικούς δέκτες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των Γαργαλιάνων της Μεσσηνίας;».


NEWSLETTER