Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 21:13

Συναντήσεις Γιαννακοπούλου στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Συναντήσεις Γιαννακοπούλου στην Καλαμάτα

 

Χθες και με αφορμή επίσκεψή της στην Καλαμάτα, η Μεσσήνια βουλευτής Β2 Τομέα Δυτικής Αθήνας Νάντια Γιαννακοπούλου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας Θανάση Βασιλόπουλο, τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο και τον πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Νίκο Ζαχαριά.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της βουλευτή, με τον δήμαρχο Καλαμάτας είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για τα έργα που προωθεί, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης και την περαιτέρω ανάπτυξή της. Εξίσου εποικοδομητικές χαρακτηρίζονται και οι συζητήσεις της κ. Γιαννακοπούλου με τον κ. Χρυσόστομο, που όπως αναφέρει “διακρίνεται για το τεράστιο πνευματικό και κοινωνικό έργο του”. Αλλά και με τον Νίκο Ζαχαριά, για τον οποίο αναφέρει ότι έχει σημαντική συμβολή στην έρευνα και την τόνωση της πολιτιστικής δραστηριότητας.

Κλείνοντας, η Νάντια Γιαννακοπούλου εκφράζει τις ευχαριστίες της που δέχθηκαν να την συναντήσουν και σημειώνει: “Είναι αδιαμφισβήτητο ότι μετά από αυτές τις συναντήσεις και τους προβληματισμούς που ανταλλάξαμε, αισθάνομαι πιο πλούσια σε ερεθίσματα, ιδέες, προτάσεις”.


NEWSLETTER