Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 17:35

Η Πιπίνα Κουμάντου για την επίσκεψη Μητσοτάκη

Γράφτηκε από την
Η Πιπίνα Κουμάντου για την επίσκεψη Μητσοτάκη

“Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα πάμε την Ελλάδα και τη Μεσσηνία πιο μπροστά”. Τα παραπάνω δήλωσε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δικηγόρος, Πιπίνα Κουμάντου με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Μεσσηνία.

Αναλυτικά τόνισε: «Την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου στη Μεσσηνία, σηματοδότησε η επίσκεψη του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη, δίνοντας μηνύματα ενότητας και νίκης, μαζί με τον δικό μας Αντώνη Σαμαρά. Μαζί μετέδωσαν τη πολιτική σταθερότητα και την δημοσιονομική πρόοδο που έρχεται για την Ελλάδα μας και η οποία δεν πρέπει για κανένα λόγο να διακοπεί Στις 21 Μαΐου, αυτή η πορεία πρέπει να συνεχισθεί ακόμα πιο δυναμικά!
Υπογράφτηκε η σύμβαση κατασκευής ενός πολύ σημαντικού έργου για ολόκληρη τη Μεσσηνία, αυτή του οδικού άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη και ανακοινώθηκαν έργα, που τα επόμενα χρόνια, θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο τις υποδομές στη Μεσσηνία και την καθημερινότητα του Μεσσήνιου. Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα πάμε την Ελλάδα και τη Μεσσηνία πιο μπροστά, με μεγαλύτερη ασφάλεια και με περισσότερη κοινωνική συνοχή.
Χρειαζόμαστε μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση. Κι εγώ θέλω να είμαι εκεί με την βοήθειά σας, η δυνατή γυναικεία φωνή, που με ενεργή συμμετοχή, όπως έχει δείξει η πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια, υπεύθυνα θα αγωνιστώ για τη Μεσσηνία και τον κάθε Μεσσήνιο».


NEWSLETTER