Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 12:49

Ο Πετράκος στην Αστυνομία για το θανατηφόρο τροχαίο στην Κορώνη

Γράφτηκε από την
Ο Πετράκος στην Αστυνομία για το θανατηφόρο τροχαίο στην Κορώνη

Στο γραφείο του διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας, ταξίαρχο Διαμαντή Μητρόπουλο, πήγε χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, για να ζητήσει την πλήρη διερεύνηση των συνθηκών του διπλού θανατηφόρου δυστυχήματος, που έγινε την Παρασκευή έξω από την Κορώνη.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας μετέφερε στον ταξίαρχο τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής για το ότι ο διαχειριστής, η φρουρά και οι υπάλληλοι της βίλας Καλτσίδη έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος της ασφάλτου, με τον τρόπο που οδηγούν τα μεγάλα τζιπ. Ενα από αυτά τα τζιπ χτύπησε και το αυτοκίνητο της 69χρονης Ασπασίας Τομαρά και του 72χρονου συζύγου της Παναγιώτη, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά και πέθαναν. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη συνάντηση του Θανάση Πετράκου με τον διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας έχει ως εξής:

«Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος επισκέφτηκε σήμερα  (σ.σ. χθες) τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας κ. Διαμαντή Μητρόπουλο και έθεσε υπόψη του τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής της Κορώνης. Οι κάτοικοι είναι οργισμένοι και αγανακτισμένοι για το διπλό θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα που έγινε στην περιοχή με άδικα χαμένους τον Παναγιώτη και την Ασπασία Τομαρά. Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι ο διαχειριστής, η φρουρά και γενικά οι υπάλληλοι της «βίλας Καλτσίδη», έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής με τον τρόπο που οδηγούν τα μεγάλα οχήματά τους. Η υπερβολική ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή ήταν και η αιτία που προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα.

Ο Θανάσης Πετράκος τόνισε ότι απαιτείται: Να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των συνθηκών του διπλού θανατηφόρου δυστυχήματος. Να κληθούν όλοι αυτοί και να γίνουν αυστηρότατες συστάσεις ώστε να οδηγούν σεβόμενοι τον Κ.Ο.Κ. για να μην υπάρξουν και άλλα θύματα στην άσφαλτο από υπερβολική ταχύτητα. Ζήτησε να τοποθετηθεί ειδικό σήμα που να οριοθετεί το ανώτατο της ταχύτητας σε 50 Km/h και καθρέφτης που να διευκολύνει την ορατότητα διότι είναι κατοικημένη περιοχή. Να υπάρξει αυξημένη αστυνόμευση από την Τροχαία στην περιοχή διότι αυτή την περίοδο υπάρχει μεγάλη κίνηση».


NEWSLETTER