Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2016 16:02

"Ανταρσία" της Βερόνικα Ροθ 

Γράφτηκε από την

 

Το βιβλίο "Ανταρσία" της Βερόνικα Ροθ κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Μια επιλογή μπορεί να σε μεταμορφώσει ή να σε καταστρέψει. Ομως κάθε επιλογή έχει τις συνέπειές της και, καθώς αναστάτωση επικρατεί στις φατρίες γύρω της, η Τρις Πράιορ πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί να σώσει όσους αγαπά και τον εαυτό της, ενώ μέσα της παλεύει ανάμεσα στον πόνο και τη συγχώρεση, στην ταυτότητα και την αφοσίωση, στο καθήκον και τον έρωτα. Η ημέρα μύησης της Τρις θα έπρεπε να ήταν ημέρα γιορτής και νίκης για τη φατρία της∙ κατέληξε όμως σε τραγωδία. Ο πόλεμος είναι προ των πυλών, καθώς η διαμάχη των φατριών εντείνεται. Και σε καιρό πολέμου αποκαλύπτονται μυστικά και οι επιλογές γίνονται αμετάκλητες. Η Τρις, έρμαιο των ενοχών της, των νέων ανακαλύψεων και των σχέσεων που συνεχώς μεταβάλλονται, πρέπει να υιοθετήσει απόλυτα την Απόκλισή της, ακόμη κι αν δεν ξέρει τι μπορεί να χάσει. 

Στο βιβλίο βασίστηκε η ταινία «Η τριλογία της απόκλισης: Ανταρσία», η οποία κυκλοφορεί σε Dvd και Blu-ray από την Odeon. 

 

Η Βερόνικα Ροθ έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο με τη σειρά "Απόκλιση", η οποία κατέλαβε για πολύ καιρό τις πρώτες θέσεις στα μπεστ σέλερ της εφημερίδας New York Times. Το πρώτο βιβλίο, "Απόκλιση", όπως και το δεύτερο, "Ανταρσία", έγιναν κινηματογραφικές ταινίες με μεγάλη επιτυχία, ενώ το τρίτο, "Αφοσίωση", θα προβάλλεται στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2016.