Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 17:58

Γκρέιντι Κλάιν - Ντάνι Οπενχάιμερ: Η Ψυχολογία σε Κόμικς

Γράφτηκε από την
Γκρέιντι Κλάιν - Ντάνι Οπενχάιμερ: Η Ψυχολογία σε Κόμικς

Ενας βραβευμένος κομίστας ενώνει τις δυνάμεις του με έναν βραβευμένο ψυχολόγο, για να μυήσουν τους αναγνώστες στον περίπλοκο και συχνά διασκεδαστικό κόσμο της επιστήμης της Ψυχολογίας.

Το βιβλίο αυτό είναι λοιπόν ένας εύχρηστος, κατανοητός και ταυτόχρονα διασκεδαστικός οδηγός σ’ ένα συναρπαστικό σύμπαν: στη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Η επιστήμη της Ψυχολογίας αποτελεί μια σοβαρή και αξιόλογη προσπάθεια, που μας έχει δώσει αξιόπιστες γνώσεις για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο νους μας τον κόσμο. Κι όμως, όπως επισημαίνουν ο κομίστας Γκρέιντι Κλάιν και ο ψυχολόγος Ντάνι Οπενχάιμερ, η μελέτη της ανθρώπινης εμπειρίας μπορεί να είναι συχνά πραγματικά διασκεδαστική. Στο κάτω κάτω της γραφής, πρόκειται για τον τομέα εκείνο που έφερε στο προσκήνιο σκύλους που τρέχουν τα σάλια τους, αρουραίους που τσιμπολογούν και «φροϋδικές ολισθήσεις».

Με λεπτομερείς παρατηρήσεις σχετικά με την αντίληψη, το στρες, τα συναισθήματα, τη γνωστική λειτουργία και άλλα, το βιβλίο αυτό προσφέρει σε φοιτητές και φιλομαθείς αναγνώστες έναν ψυχαγωγικό οδηγό σχετικά με τους τρόπους που ο εγκέφαλός μας μας καθοδηγεί σε απίστευτα περίπλοκα περιβάλλοντα - και παράλληλα μας ξεγελάει με συναρπαστικό τρόπο.

Γκρέιντι Κλάιν - Ντάνι Οπενχάιμερ: Η Ψυχολογία σε Κόμικς

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ 2019

Σελίδες: 240


NEWSLETTER