Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 21:39

Νέο βιβλίο: "Η Πολιτική Ιστορία του Ν. Μεσσηνίας, 1974-2014" του Ν. Νικολακόπουλου

Γράφτηκε από την
Νέο βιβλίο: "Η Πολιτική Ιστορία του Ν. Μεσσηνίας, 1974-2014" του Ν. Νικολακόπουλου

"Η Πολιτική Ιστορία του Ν. Μεσσηνίας, 1974-2014" είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Φιλιατρινού δικηγόρου Νίκου Π. Νικολοκόπουλου, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "Τιτάνας".

Στις 326 σελίδες του βιβλίου παρατίθεται η πολιτική ιστορία του νομού Μεσσηνίας, όπως αυτή αναδεικνύεται μέσα από τις βουλευτικές εκλογές των μεταπολιτευτικών χρόνων (1974-2014). Στο διάστημα αυτό διενεργήθηκαν δέκα πέντε εκλογικές αναμετρήσεις για την ανάδειξη των κοινοβουλευτικών αντιπροσώπων, οι οποίες καταγράφονται και αναλύονται στα αντίστοιχα κεφάλαια του παρόντος βιβλίου.

Σε κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνονται, συνοπτικώς, τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στην Ελληνική Επικράτεια (κόμματα, έδρες, ποσοστά κ.λπ), αναλυτικώς τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στη Μεσσηνία, όλες οι ψήφοι των υποψηφίων βουλευτών όλων των συμμετεχόντων συνδυασμών, τα βιογραφικά σημειώματα των εκλεγμένων αντιπροσώπων και πλούσιο υλικό (φωτογραφίες, εξώφυλλα των εφημερίδων της Μεσσηνίας, ψηφοδέλτια κομμάτων, δηλώσεις, προεκλογικό υλικό υποψηφίων, ομιλίες, εκλογικά βιβλιάρια, κοινοβουλευτικό έργο κ.λπ).

* Ο Νίκος Π. Νικολακόπουλος γεννήθηκε στη Χριστιανούπολη Τριφυλίας του Νομού Μεσσηνίας και μεγάλωσε στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Είναι δικηγόρος Αθηνών και έχει δημοσιεύσει άρθρα πολιτικού, κοινωνικού και νομικού ενδιαφέροντος σε εφημερίδες, περιοδικά και στο διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την προσωπική του ιστοσελίδα www.e-alliapopsi.com


"Η Πολιτική Ιστορία του Ν. Μεσσηνίας, 1974-2014"

Λιανική τιμή πώλησης: 12,5 ευρώ
ISBN: 978-618-84724-1-9
Παραγγελίες: titanasekdoseis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER