Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 10:30

John Jory: “Σ’ αγαπάω λέμε”! Ι Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Γράφτηκε από την

Μα… ποιος προτιμά να μείνει ολομόναχος σπίτι ένα Σάββατο πρωί, αντί να κάνει μια μεγάλη βόλτα και να απολαύσει την υπέροχη μέρα παρέα με τον καλύτερό του φίλο; αναρωτιέται ο Πάπιος.

Οχι, ο Αρκούδος θα περάσει καλά, θέλει δεν θέλει! Το αχτύπητο δίδυμο ξαναχτυπά με την τέταρτη και πιο ξεκαρδιστική του ιστορία!
Είναι Σάββατο πρωί και ο Αρκούδος ανυπομονεί να χαλαρώσει στο σπίτι ολομόναχος. Ο Πάπιος, βέβαια, έχει άλλη γνώμη – και δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό του: Γιατί να θέλει κάποιος να περάσει μια τόσο όμορφη μέρα χωρίς παρέα; Μήπως ο Αρκούδος δεν τον συμπαθεί;
O Jory John είναι ένας πολυβραβευμένος συγγραφέας. Εκτός από τη συγγραφή παιδικών βιβλίων, έχει εργαστεί και στους New York Times και San Francisco Chronicle. Επίσης, για πάνω από 6 χρόνια εργάστηκε ως programs director στην “826 Valencia” μια ΜΚΟ με εκπαιδευτικό αντικείμενο.
Ο Benji Davies είναι εικονογράφος, συγγραφέας και σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων. Εχει σπουδάσει animation στο πανεπιστήμιο κι έχει εργαστεί πάνω σε εικονογραφημένα βιβλία, ταινίες κινουμένων σχεδίων, μουσικά video clips και διαφημίσεις. Δύο εικονογραφημένα βιβλία του έχουν κερδίσει βραβεία ενώ έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Ζει στο Λονδίνο με τη γυναίκα του, Νίνα.
Σειρά: “Αρκούδος και Πάπιος”, κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά.
Από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.