Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 21:10

Εκπαιδευτικό εγχειρίδιο του Καλαματιανού Τάκη Ψυρούκη

Γράφτηκε από την
Εκπαιδευτικό εγχειρίδιο του Καλαματιανού Τάκη Ψυρούκη

Το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο του Καλαματιανού Τάκη Ψυρούκη με τίτλο “Αρχές οικονομικής θεωρίας” εκδόθηκε πριν από λίγες μέρες από τις Εκδόσεις “Α.Κ. Κόσμος”.

Το βιβλίο απευθύνεται στους καθηγητές και στους μαθητές της Γ΄ τάξης του γενικού λυκείου και συγκεκριμένα έχει σκοπό να τους βοηθήσει στο μάθημα “Αρχές οικονομικής θεωρίας”, που περιλαμβάνει την Μικροοικονομική και Μακροοικονομική θεωρία. Οι τομείς στους οποίους χωρίζεται είναι οι εξής: συνοπτική επανάληψη με τα σημαντικότερα σημεία, θέματα πανελλαδικών με αναλυτικές λύσεις, διαγωνίσματα για κάθε κεφάλαιο με αναλυτικές λύσεις, διαγωνίσματα για το σύνολο της ύλης με αναλυτικές λύσεις, συνδυαστικές ασκήσεις με αναλυτικές λύσεις.
Ο Τάκης Μ. Ψυρούκης γεννήθηκε στη Καλαμάτα το 1969. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την αποφοίτησή του εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Το 2005 έπειτα από επιτυχείς εξετάσεις σε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ διορίστηκε ως καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην οποία εργάζεται μέχρι και σήμερα.


NEWSLETTER