Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 10:18

Κίνε και Κόνι: Δύο πανέμορφες ιστορίες που μικροί και μεγάλοι θα αγαπήσετε!

Γράφτηκε από την
Κίνε και Κόνι: Δύο πανέμορφες ιστορίες που μικροί και μεγάλοι θα αγαπήσετε!

Κίνε και Κόνι, δύο γλυκιές και τρυφερές ιστορίες της Ευγενίας Κωστή που με ευφάνταστο τρόπο αναδεικνύουν τη δύναμη της φιλίας, την ομαδικότητα, τη συνεργασία και δείχνουν πώς μέσα από αυτές ξεπερνιούνται τα εμπόδια.

Η σειρά των δύο ηρώων θα ξετρελάνει τα παιδιά, κάνοντάς τα να οραματιστούν και να εμπνευστούν, αλλά προπάντων να αισθανθούν και να ψυχαγωγηθούν.

    

Στην "Πρώτη τους περιπέτεια" οι δύο φίλοι, ο Κίνε το σκιουράκι και ο Κόνι το λαγουδάκι, ξεκινούν ένα περιπετειώδες ταξίδι στο μαγικό δάσος με ένα και μοναδικό σκοπό! Να μαζέψουν μοβ λαχταριστά βατόμουρα! Στη διαδρομή θα γνωρίσουν συναρπαστικούς φίλους, ενώ οι κίνδυνοι δε θα λείψουν! Το μυστηριώδες Πεταλολούλουδο, το άλογο που πετάει και η σοφή κουκουβάγια Αγριππίνα θα τους διδάξουν τη δύναμη της φιλίας. Παρόλ’ αυτά οι κίνδυνοι δε θα λείψουν… Και κάπως έτσι όλα ξεκίνησαν, ένα χρυσαφένιο ηλιόλουστο πρωινό στο χωριό της Ασημένιας Κανέλας…

 

Στην δεύτερη ιστορία: "Η Λίμνη των Ζαχαρωτών" οι δύο μικροί ήρωες επισκέπτονται το χωριό των Αρωματικών Χαρουπιών συναντώντας μία ιδιαίτερη λίμνη! "Η Λίμνη των Ζαχαρωτών" θα γίνει αιτία ώστε η παρέα τους να μεγαλώσει. Μαζί με τα δύο γουρουνάκια, το τζιντζεράκι και τον Υάκινθο θα ζήσουν μία ακόμη συναρπαστική αναζήτηση. Οι δυσκολίες, όμως, δε θα λείψουν…

Και κάπως έτσι όλα ξεκίνησαν, ένα χρυσαφένιο ηλιόλουστο πρωινό…

 

 


Η συγγραφέας Ευγενία Κωστή, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιά με μεταπτυχιακές σπουδές στη χρηματοοικονομική ανάλυση και σπουδές στο πιάνο, εργάζεται ως οικονομική αναλύτρια. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει η συγγραφή παιδικών ιστοριών, που της  δίνει ιδιαίτερη χαρά και ευχαρίστηση, αλλά και μια ευκαιρία  αναδρομής στα παιδικά της χρόνια.

Τα δύο παιδικά παραμύθια της κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Maradel Books. 


NEWSLETTER